Menu
Routebeschrijving
Camping de Kreekoever is gevestigd in het dorp Ouwerkerk op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Ouwerkerk is op ongeveer een uur rijden van Rotterdam gelegen.

Vanuit Rotterdam neemt u op knooppunt het Vaanplein de A29 richting Zierikzee. Na ongeveer 20 kilometer neemt u, net na de Haringvlietbrug, op het knooppunt Hellegatsplein de N59 richting Zierikzee. De N59 leidt u, na 24 kilometer, over de Grevelingerdam en de Grevelingersluis. Welkom, u bent nu in Zeeland.

Het eerste dorp dat u ontwaart op Schouwen-Duiveland is Bruinisse. Vanaf hier is het nog ongeveer 10 kilometer tot aan Ouwerkerk. Als u de N59 vervolgt passeert u Oosterland, aan uw linkerzijde en Nieuwerkerk aan uw rechterzijde. Na Nieuwerkerk neemt u de eerste mogelijkheid, dit is na 1,3 kilometer, linksaf de Vissersweg op. Na 2 kilometer slaat u rechtsaf de Koningin Julianastraat in. Na slechts 35 meter draait u linksaf de Noorsestraat in. Vervolgens gaat u na 200 meter, op de T-splitsing linksaf de Phoenixstraat op. Na 120 meter, in de bocht naar rechts, bevindt zich de ingang van de camping. U kunt uw auto, tijdens het inchecken, parkeren aan de linkerzijde, tegenover de receptie. Hartelijk welkom op Camping de Kreekoever!