Menu
  • Chalet Kreekoever verhuur
    Alle luxe van thuis, maar toch kamperen in een prachtige, natuurlijke omgeving kan bij Camping de Kreekoever door het huren van een chalet. Het luxe ingerichte chalet biedt plaats aan 4 personen en is van alle gemakken voorzien.

    U heeft uw eigen badkamer met douche, wastafel en wasmeubel. De keuken is uitgerust met spoelbak, koelkast, gasfornuis en combi-oven. Het 2-persoonsbed en de twee 1-persoonsbedden staan reeds opgemaakt op u te wachten wanneer u de chalet huurt. In het zitgedeelte van de chalet staat de televisie met kabel-TV aansluiting voor u klaar voor vermaak tijdens de koelere avonden.

    Het grote terras van ruim 125m2, dat zich aan twee zijden van het chalet bevindt, is uitgerust met een eethoek voor 4 personen, een lounge-set en een parasol. Tevens beschikt u over uw eigen berging, waar u bijvoorbeeld uw fietsen veilig kunt stallen. Het zal u aan niets ontbreken tijdens een verblijf in een chalet op Camping de Kreekoever.

    Het gebruik van water, elektra, gas en Wi-Fi is bij het huren van een chalet altijd inbegrepen in de prijs. Voor informatie over prijzen, klikt u hier.