Menu
  • Lodge verhuur
    Alle luxe van thuis, maar toch kamperen in een prachtige, natuurlijke omgeving kan bij Camping de Kreekoever door het huren van een lodge. De smaakvol ingerichte lodge, met een oppervlakte van ruim 50 m², biedt plaats aan 4 personen en is van alle gemakken voorzien; het zal u aan niets ontbreken. De lodge staat op een kavel van ruim 250m² op een, in 2013/2014, nieuw aangelegd terrein. Op uw kavel ligt een groot terras, uitgerust met een lounge set. Er is een berging om eventueel uw fiets of duikuitrusting veilig in op te bergen. Aan de lodge zit een overdekte veranda, welke u van binnenuit bereikt via schuifdeuren. De ideale plek om bij goed òf slecht weer een gezellige zomeravond door te brengen, of om in alle rust ’s ochtends uw kopje koffie te nuttigen.

    Binnenin de lodge treft u een 4-persoons eettafel aan, in de woonkamer staat een LCD televisie met een digitale aansluiting en er is gratis Wi-Fi aanwezig. De ruime bank is heerlijk om, na een lange dag, op uit te rusten en bij te praten. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, inbouwkoelkast en combi-oven, u hoeft zich geen zorgen te maken over het meebrengen van servies en bestek, ook dit is aanwezig. Verder is de lodge uitgerust met 2 slaapkamers, 1 met een 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Tevens heeft u de beschikking over een luxe badkamer voorzien van douche, wastafel en -meubel. Het zal u aan niets ontbreken tijdens een verblijf in de lodge op Camping de Kreekoever!

    Het gebruik van water, elektra en gas is bij het huren van een lodge altijd inbegrepen in de prijs.  De bedden staan opgemaakt op u te wachten bij aankomst. Voor informatie over prijzen, klikt u hier