Menu
  • Voorzieningen
    Camping de Kreekoever is een gezellige familiecamping waar het de echte kampeerder aan niets zal ontbreken. De camping beschikt over goed onderhouden jaar- en kampeerplaatsen, die bekend staan om hun grote afmetingen. De camping telt ruim 50 toerplaatsen, die allen aan de buitenste rand, in de luwte van de oude eikenbomen, gesitueerd zijn.  De binnenste velden, overzichtelijk onderverdeeld door middel van laantjes, zijn gereserveerd voor de 186 jaarplaatsen. Op de gehele camping is er internet beschikbaar en een sanitair-gebouw of watertappunt is nooit ver van uw tent of caravan verwijderd.

    Voor de kleinsten onder ons is er een nieuw aangelegde speelweide en speeltuin, voorzien van een trampoline en verscheidene speeltoestellen. En tijdens het hoogseizoen kunnen kinderen zich laten vermaken door het animatieteam. Dit team verzorgt verschillende activiteiten variƫrend van kinderbingo tot spooktochten.

    Mocht u uw boot meenemen naar Ouwerkerk, dan is er op de camping een speciale plek gereserveerd om deze te stallen als u er niet mee varen bent.