Menu
  • De Camping
    Zeeuwen zijn trots op hun provincie, en terecht. Het overweldigende natuurschoon, de Deltawerken, de Ooster- en Westerschelde, de eindeloze stranden en de gezellige dorpjes en steden met hun jachthavens en terrassen; stuk voor stuk uniek. Camping de Kreekoever, op Schouwen-Duiveland, vormt de ideale plek voor een (korte) vakantie met uw gezin in dit prachtige Zeeland. Een echte familiecamping middenin het kreekgebied, aan de oevers van de Oosterschelde op loop- of fietsafstand van strand, bos, musea en pittoreske dorpjes.

    De kampeervelden van Camping de Kreekoever zijn ruim van opzet en bestaan uit goed onderhouden grasvelden, de camping beschikt over aansluitingen voor elektra, kabeltelevisie en Wi-Fi.

    Daarnaast beschikt de camping over uitstekende sanitaire voorzieningen, een winkel met een zeer ruim assortiment, speeltoestellen en een trampoline voor de kleinsten onder ons. Camping de Kreekoever is al sinds 1969 een echt familiebedrijf, waar goed onderhoud van het terrein en kwaliteit van diensten hoog in het vaandel staan. Erik en Liƫtte Wijnen staan graag voor u klaar.