Menu
 • De Camping
  Camping de Kreekoever is eind jaren ’60 gesticht door de familie Wijnen, die het bedrijf nog steeds exploiteert. De missie is om de gasten een ontspannen en prettige vakantie te laten beleven in de prachtige omgeving van Krekengebied Ouwerkerk en Nationaal Park Oosterschelde.    

  Gevestigd op het eiland Schouwen-Duiveland, vormt de camping een ideale plek voor een vakantie met uw gezin in het mooie Zeeland. De camping is een echte familiecamping aan de rand van het dorpje Ouwerkerk en aan de oevers van de Oostkreek. In de nabijheid van water en natuur, op loopafstand van Nationaal Park Oosterschelde en op kleine afstand van verschillende musea, restaurants, pittoreske dorpjes en Zierikzee, biedt de omgeving alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie.

  De kampeervelden van Camping de Kreekoever zijn ruim van opzet en bestaan uit groene, goed onderhouden grasvelden. De camping beschikt over aansluitingen voor elektra (6 en 10 ampère) en Wi-Fi. Tevens zijn er een aantal (deels verharde) camperplaatsen aanwezig.


  Ook beschikt de camping over uitstekende sanitaire voorzieningen, een wasserette en een receptie met een klein assortiment aan ijs, drank en versnaperingen. In juni t/m half september is er op bestelling brood verkrijgbaar van Bakkerij Ten Hove uit Nieuwerkerk. Daarnaast worden er ook knooppunten fietskaartjes van Schouwen-Duivenland en visvergunningen verkocht in de receptie.

  Voor de kinderen is er voor seizoen 2024 een nieuwe aangelegde speeltuin met ca. 9 nieuwe speeltoestellen, waaronder een kabelbaan van 30 meter, 2 klimtorens met glijbaan die met elkaar verbonden zijn, schommels, een klimtoestel, een wipwap en een veerstam. Ook is er een tweede speeltuin met een grote trampoline, een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Daarnaast is er nog een sportveldje met voetbaldoeltjes.
  In de zomervakantie is er een paar weken een animatieteam voor de kinderen, zij doen allerlei activiteiten zoals knutselen, sport- en spel, Bingo's, filmavondjes, etc.

  De camping heeft schone sanitaire voorzieningen waaronder een rolstoeltoegankelijke doucheruimte met toilet met beugels, douche met douchestoel en lage wastafel. Ook is de ruimte voorzien van een alarm.
  Voor de allerkleinsten is er in het sanitair gebouw een kinderbadkamer aanwezig met een kinderbadje en een kinderdouche. Beide hebben een fijne afneembare handdouchekop.
  Voor de duikers is er bij het sanitairgebouw een spoelbak voor het spoelen van de duikmaterialen inclusief een afdruiprek om alles te laten drogen.

  Camping de Kreekoever is een echt familiebedrijf, waar goed onderhoud van het terrein en kwaliteit van diensten hoog in het vaandel staan. Erik Wijnen en Liëtte Wijnen staan dan ook graag voor u klaar!