Menu
Animatie
In de zomervakantie is er voor de kinderen 3 weken lang een animatieteam aanwezig op de camping (in seizoen 2024 van 20 juli t/m 9 augustus). Wij organiseren dat samen met de camping naast ons, Camping 't Sluitgat. De activiteiten zijn om de beurt op het terrein van Camping 't Sluitgat of op het terrein van Camping de Kreekoever, binnen of buiten, afhankelijk van het weer. De kinderen zijn welkom bij beide campings.

Het animatieteam doet verschillende activiteiten zoals: knutselochtenden, sport en spel, zwemmen, bingo, filmmiddag of -avond, jachtseizoen, weerwolven, talentenjacht, kampvuur, etc. De activiteiten zijn zowel overdag als in de avond.

Naast het animatieteam organiseren wij zelf ook een aantal activiteiten op de zaterdagavonden. Zoals een BBQ avond met live muziek, een spelletjesavond of een kampvuur.

Zodra er data van nieuwe activiteiten bekend zijn, worden deze hieronder geplaatst.

20 juli t/m 9 augustus 2024
Animatieteam voor de kinderen aanwezig op de camping.

27 juli 2024 19:00 Color Obstacle Run.
E
en kleurrijk (hard)loopspektakel. Tijdens het parcours, mét obstakels om overheen te klimmen en doorheen te kruipen, worden de deelnemers ondergedompeld in vrolijke kleuren (kleurenpoeder). Voor jong én oud, ook de ouders worden uitgedaagd ;-)

3 augustus 2024 11:00 uur - 13:30 uur Wipe-it-Out.
Met zijn 46 meter is dit één van de grootste stormbanen in Nederland. Springen, kruipen, klimmen en glijden met een uitdaging! Voor de kleinere kinderen is er een springkussen.

17 augustus 2024 vanaf 18:30 uur
Gezellige BBQ avond met swingende live muziek van zangeres Anne-Marie Boekelman (zij was er ook in seizoen 2023)!